André Hazes krijgt bijzonder slecht nieuws te horen
COS

Vanaf 20 oktober zal de vijfdelige documentaireserie 'Crossroads' te zien zijn bij Videoland. Voor die documentaire liet André Hazes twee jaar lang camera's toe in zijn leven.

"Geen eindeloze geruchten meer! Hoe heeft het leven van André Hazes er de afgelopen twee jaar écht uitgezien? Vanaf 20 oktober is zijn verhaal te zien", zo kondigt Videoland de documentaireserie van André aan. Het lijkt er echter op dat Nederland niet echt zit te wachten op de docu.

"Zijn er serieus mensen die dit willen zien?", klinkt het in de reacties. "Serieus? Hebben jullie dit mannetje 8 ton betaald voor een serie waar echt niemand op zit te wachten?", lezen we nog. "Ongelofelijk, Videoland. Schandalig wie jullie een podium geven. Ik zeg mijn abonnement per direct op."

"Waarom zou ik deze docu nog kijken? Ik volg Yvonne Coldeweijer al", grapt iemand. "Deze jongen is zo'n nietszeggende, talentloze nietsnut. Alles aan hem is gemaakt en een act naar de buitenwereld, om maar een BN'er te zijn. En jullie geven hem een podium..."

https://www.instagram.com/p/CjFUpv7smRO/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.