André Hazes heeft pijnlijke boodschap voor zus Roxeanne Hazes
COS

André Hazes is weer helemaal terug van weggeweest. De zanger trad op 10, 11, 17 en 18 maart op tijdens 'Holland Zingt Hazes'. Het was zijn muzikale comeback.

André Hazes heeft enkele turbulente jaren achter de rug. Zijn privéproblemen zorgden er ook voor dat zijn muzikale carrière op een laag pitje kwam te staan. Met 'Holland Zingt Hazes' kondigt André zijn muzikale comeback aan.

Fans van André kunnen meteen 8 en 9 maart in hun agenda zetten. De organisatie van 'Holland Zingt Hazes' laat immers officieel weten dat André er volgend jaar weer bij is. "Een onnodige aankondiging zou je denken, maar dat is het allesbehalve", zegt Juicechannel.

"Voordat de shows waren begonnen werd er namelijk al druk gespeculeerd dat André Hazes na 'Holland Zingt Hazes' zou gaan breken met Rachel om zich in het team van Roxeanne Hazes te vestigen."

"Dat zou ook betekenen dat hij dat volgend jaar niet meer te zien zou zijn in 'Holland Zingt Hazes'. Met deze post laten ze indirect weten dat de speculaties niet waar zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.