André Hazes heeft duidelijke boodschap voor moeder Rachel Hazes
COS
André Hazes heeft duidelijke boodschap voor moeder Rachel Hazes
Foto: Instagram @rachelhazes

André Hazes heeft een nieuwe vriendin. Enkele dagen geleden kreeg Yvonne Coldeweijer beelden van het kersverse koppel in handen. Die deelde ze dan ook meteen. 

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah Salah werden gefilmd, terwijl ze met het vliegtuig onderweg waren naar Dubai. Daar brengen ze nog wat dagen vakantie door voor Andrés docu in première gaat op 20 oktober op Videoland.

Andrés manager wil voorlopig niet reageren op het nieuws over de nieuwe relatie. "Ik gun André graag nog even zijn rust voor zover dat lukt, dus ik wil er verder geen reactie op geven", citeert Mediacourant de manager bij De Telegraaf.

Ook moeder Rachel Hazes lijkt voorlopig niet te willen reageren. Of wil André dat liever niet? "Rachel heeft afgesproken met André, liet ze mij weten, om voorlopig helemaal niets te zeggen over zijn privéleven", zegt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden.

Ze lijkt zich er voorlopig aan te houden. "Ze wilde er vandaag verder niet op reageren, maar we weten wel dat ze zo’n twee maanden geleden - dat hebben allerlei juicekanalen uitgezocht - foto's begon te liken van deze Sarah."

Meer nieuws

Meer nieuws

.