André Hazes hard aangepakt nadat hij het opneemt voor moeder: "Je bent hem aan het beschadigen!"
COS

In 'Beste Zangers' heeft Roxeanne Hazes zich uitgesproken over de afwezigheid van Rachel Hazes na de dood van André Hazes sr. Zowel Rachel als haar zoon André Hazes reageerden al op de uitlatingen.

Rachel Hazes deelde een statement op Instagram na de uitlatingen van Roxeanne Hazes. Verrassend genoeg doorbrak André Hazes zijn stilzwijgen om het voor zijn moeder op te nemen. Dat stoot Yvonne Coldeweijer, die aan Roxeannes kant staat, enorm tegen de borst.

"André struggelt al zijn hele leven met zichzelf en zijn identiteit. Heeft last van extreme hechtingsproblematiek. Vecht al jaren tegen zijn drank- en drugsverslaving. Als er iemand een trauma uit zijn jeugd heeft opgelopen, is hij het wel. Open je ogen, André", klinkt het op Instagram Stories.

"André, wat ben jij nu aan het doen bij je eigen zoon? Je bent het patroon uit je jeugd aan het herhalen", vervolgt Yvonne. "Om de haverklap stap je in en uit het leven van die kleine. Dan heb je weer een nieuwe relatie en haal je hem wekenlang niet op."

"Dan ben je wekenlang met je gezin op vakantie, daarna neem je weer afstand. Elke week kan het weer anders zijn. Dat maakt een kind ontzettend verward en onzeker! Je bent hem aan het beschadigen, zoals het jou heeft beschadigd. Ik doe er vaak gekscherend over, maar het is natuurlijk in- en intriest."

Meer nieuws

Meer nieuws

.