'André Hazes geeft zo wel erg opvallend signaal aan Monique Westenberg over relatie'
COS
'André Hazes geeft zo wel erg opvallend signaal aan Monique Westenberg over relatie'
Foto: Instagram @moniquenoell

André Hazes en Monique Westenberg zullen door hun zoontje Dré altijd aan elkaar verbonden zijn. Of ze ooit weer officieel een koppel worden, dat is niet helemaal duidelijk.

De recente reis van André Hazes en zijn gezin naar de Verenigde Staten deed de geruchten over een verzoening weer oplaaien. Maar van een liefdesrelatie lijkt (voorlopig) geen sprake.

Al lijkt André wel een opvallend signaal aan Monique Westenberg te geven. Dat signaal heeft te maken met de tattoo die de zanger kort na hun verloving op 12 december 2020 liet plaatsen: '12-12' in z'n nek.

Afgelopen zomer - toen André het gezellig had met Sarah van Soelen - vertelde hij dat ze de tattoo op dat moment aan het weglaseren waren. "Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet", klonk het destijds in Veronica Superguide.

Maar wat blijkt nu, iets minder dan een jaar later... De tattoo staat er nog steeds. Dat zien we op recente foto's van André, onder meer op foto's die Monique deelde van hun gezinsvakantie. Het lijkt er dus op dat André na één of een paar sessies gestopt is met de tattoo te laten verwijderen. Staat de deur zo toch op een kier?

Meer nieuws

Meer nieuws

.