André Hazes en Monique Westenberg op de vingers getikt omwille van zoontje Dré
COS
André Hazes en Monique Westenberg op de vingers getikt omwille van zoontje Dré
Foto: Instagram @moniquenoell

André Hazes en Monique Westenberg lijken toe aan hun zoveelste verzoening. Op vakantie werden enkele intieme momenten tussen het (ex-)koppel vastgelegd op beeld.

Monique Westenberg deelde op Instagram enkele beelden van de gezinsvakantie in Florida. Die foto's toonden vooral dat Monique en André Hazes het weer goed kunnen vinden met elkaar. Op paparazzibeelden lijkt er echter meer aan de hand. Daarop zien we André en Monique onder meer in een innige omhelzing.

Kleine Dré (5) zag op vakantie hoe zijn ouders weer erg close werden. Volgens pedagoge en gedragstherapeute Marijke Bisschop is dat voor jonge kinderen enorm verwarrend. "Een scheiding is al zo vreselijk moeilijk om te dragen en dan ga je hen plots toch weer hoop geven?", zegt ze in Dag Allemaal.

Kinderen krijgen de ontgoocheling volgens de pedagoge maar moeilijk geplaatst. "Het is geen probleem als mama en papa goed bevriend blijven na een breuk, maar zo’n vakantie samen... Voor een kind komt dat heel rommelig over", aldus Marijke Bisschop in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.