André Hazes duidelijk tegen Rachel Hazes: "Anders zal hij band opnieuw verbreken"
COS
André Hazes duidelijk tegen Rachel Hazes: "Anders zal hij band opnieuw verbreken"
Foto: Instagram @rachelhazes

André Hazes was de afgelopen twee weken op gezinsvakantie met zijn zoontje Dré en Monique Westenberg. Ze verbleven op het Thaise eiland Koh Samui.

Bijna iedereen is ervan overtuigd: tussen André Hazes en Monique Westenberg zit het weer goed. Er wordt zelfs gedacht dat het binnenkort ook na al die jaren knipperlichtrelatie tot een huwelijk te komen.

Dat zou niet geheel naar de zin zijn van Rachel Hazes. Zij maakte er in het verleden geen geheim van Monique niet te moeten. Volgens een bron van Privé zou André het helemaal gehad hebben met de haat van Rachel tegenover Moon.

De insider is ervan overtuigd dat Rachel in de (huwelijks)plannen van haar zoon zal moeten meegaan. Anders zal de band met haar zoon geen stand houden. "André heeft duidelijk gemaakt dat hij een keuze heeft gemaakt", citeert Mediacourant de Privé-bron.

"Ook heeft hij duidelijk gemaakt geen nare uitspraken meer te willen horen of lezen, die Rachel eerder over Monique deed in verschillende media. Hij zal anders opnieuw de band verbreken. Hij zet nu echt alles op zijn privégeluk en dat is met Monique en André."

Meer nieuws

Meer nieuws

.