André Hazes doorbreekt mediastilte: "Zat in de meest donkere periode van mijn leven"
COS

André Hazes verdween in september uit de schijnwerpers. Zijn management vertelde dat de zanger met een emotionele burn-out te maken had gekregen.

André Hazes liet vorige week al een keer van zich horen door het op te nemen voor zijn moeder Rachel Hazes na uitlatingen van zus Roxeanne Hazes in 'Beste Zangers'. Nu heeft André zijn mediastilte helemaal doorbroken en vertelt hij wat er de afgelopen maanden aan de hand was.

"Het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat", begint André zijn bericht op Instagram. "Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven."

André zegt zichzelf te zijn kwijtgeraakt door iedereen om zich heen tevreden te proberen houden. Hij raakte vervolgens steeds meer mensen kwijt en zocht professionele hulp. "Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet)."

Holland Zingt Hazes

"Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat."

Binnenkort krijgen we de documentaire 'Crossroads' te zien op Videoland. Daarin laat André zich naar eigen zeggen van zijn meest kwetsbare kant zien. "En geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire."

André zegt opnieuw te willen zingen. "Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is."

https://www.instagram.com/p/ChkT24ko1XK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.