"André Hazes is doodsbang voor zijn moeder Rachel Hazes"
COS
"André Hazes is doodsbang voor zijn moeder Rachel Hazes"
Foto: Instagram @rachelhazes

André Hazes en Monique Westenberg zijn terug van hun gezinsvakantie in Amerika. Maar zijn ze nu opnieuw een koppel of niet? 

Monique Westenberg beweert dat er van een relatie en trouwplannen geen sprake is. Privé pakt deze week dan weer uit met een coverfoto waarop Monique en André Hazes erg intiem zijn. In de Nederlandse Story lezen we dan weer dat André voor het vaderschap kiest.

Volgens Yvonne Coldeweijer zit André al een tijd met een groot dilemma. Yvonne is ervan overtuigd dat André weer samen is met Monique. "Maar Rachel wordt natuurlijk apoplectisch als ze hoort dat hij weer samen is met haar aartsvijand", schrijft Yvonne op Instagram Stories.

"Tegen zijn moeder zegt hij daarom dat de vakantie en het contact voor de kleine is en dat hij niet met Monique samen is. Dat verhaal vertelt Rachel dus ook aan Guido van de Story, vandaar dat ze daar nog in de ontkenningsfase zijn. In werkelijkheid is hij gewoon doodsbang voor zijn moeder!"

Voor de vakantie naar Amerika woonde André bij zijn moeder in Mijdrecht. Daar is hij nu opnieuw ingetrokken. Doet hij dat om Rachel in haar waan te laten? Of zal hij toch nog bij Monique intrekken? Yvonne houdt het alvast in de gaten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.