André Hazes doet nieuwe schokkende bekentenissen in documentaire: "Vandaar die tattoo's"
LHX

Woensdagavond is de veelbesproken docureeks over André Hazes in première gegaan op Videoland. Daarin vertelt hij eerlijk over zijn verslavingen en andere mentale problemen.

Dat hij met verslavingen heeft gekampt, heeft André Hazes al eerder toegegeven. In zijn docureeks blijkt echter pas echt hoe diep hij heeft gezeten.

Zo bekent hij dat hij sinds zijn vijftiende eigenlijk nooit nuchter is geweest. Na een tijdje had hij zelfs drank en drugs nodig om te kunnen presteren als zanger. Op zijn dieptepunt was hij 60 uur aan een stuk wakker, door het gebruik van acht gram cocaïne en twee flessen vodka.

Dat bleek uiteindelijk het keerpunt te zijn. Toen hij nadien wakker werd, zag hij in dat hij hulp nodig had. Hij vertrok naar Spanje om af te kicken, maar dronk op de luchthaven nog wel snel zijn laatste zes glazen vodka. Inmiddels is hij al zo'n jaar clean.

Naast het druggebruik komt hij met nog meer schokkende bekentenissen. Hij praat voor het eerst over zijn boulimie. "Ik was vroeger best dik, en daar werd ik mee gepest", vertelt hij. "Ik heb dus ook een lange periode overgegeven om af te vallen."

Ook ging hij wel héél erg ver in het sporten, een andere verslaving van hem: hij gebruikte een tijdlang steroïden. En alsof dat niet genoeg is, biecht hij ook op dat hij een jaar lang aan zelfverminking deed. "Vandaar die tattoo's", klinkt het. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.