André Hazes doet iedereen vreemd opkijken met uitspraak over Monique: "We hoeven niet iets meer"

door: COS
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

André Hazes stond afgelopen weekend weer op het podium bij 'Holland Zingt Hazes'. Hij werd natuurlijk aangemoedigd door Monique Westenberg.

André Hazes en Monique Westenberg leken hun relatie eerder deze maand te bevestigen. Op Instagram poseerden ze al zoenend voor een foto. "Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden", schreef André bij het beeld. Ze leken dus terug samen te zijn.

Dat nuanceert André toch enigszins bij RTL Boulevard. "Echt uit de grond van mijn hart, zij is voor mij de allerbelangrijkste vrouw in mijn leven. Zij heeft me meer liefde gegeven dan ik ooit verdiende. En dat zij mij altijd zo vast heeft gehouden, dat waardeer ik. Echt ondanks alles."

"Het klinkt zweverig met 'we hebben een vorm gevonden die goed werkt'. Ik heb mijn plekje, zij heeft haar plekje. Ik hou van haar met alles wat ik in me heb - en dat had ik waarschijnlijk altijd moeten blijven doen - en zij van mij. We zijn heel goede ouders voor Dré. We hoeven niet iets meer. Het is goed zo."