Ziet Sabine Hagedoren eindelijk wat goed weer op weerkaarten verschijnen? Ze geeft een duidelijk antwoord
PMN
Ziet Sabine Hagedoren eindelijk wat goed weer op weerkaarten verschijnen? Ze geeft een duidelijk antwoord
Foto: VRT 1

Het wordt vandaag opnieuw een herfstdag in plaats van een zomerdag. Blijf dit ook het weer voor de komende dagen of is er beterschap op komst?

“Vandaag is er een storing die vanaf het westen over ons land trekt. Meteen daarna volgt er al een tweede storing”, legt Sabine Hagedoren uit op VRT 1.

“In de namiddag wordt het over het noordwesten van het land wat droger. Temperaturen rond 18 graden, het wordt dus een koele dag. Aan de kust kunnen er ook stevige rukwinden zijn tot 60 kilometer per uur.”

“Die storing zit ook vrijdag nog boven ons land, met regen. Later kunnen er dan ook nog een paar buien zijn. De temperaturen klimmen wel wat hoger naar 22 graden.”

Vandaag en morgen zal er voldoende nattigheid zijn. Ook in het weekend blijven we onder invloed van een depressie

“Vandaag en morgen zal er voldoende nattigheid zijn. Ook in het weekend blijven we onder invloed van een depressie.”

“Die depressie zal vooral zaterdag vanuit het westen weer voor een reeks buien zorgen. De temperatuur blijft hangen op 22 graden. Het wordt allicht de natste dag van het weekend met een reeks buien over het hele land.”

“Zondag zou het dan wat droger worden, maar het blijft wel wisselvallig. Er staat opnieuw meer wind en het wordt 16 graden.”

“Maandag alweer regen. Het blijft fris met 17 graden. Dinsdag passeren er ook nog een paar regenwolken en wat buien. De temperaturen schommelen rond de 20 graden. Er staat ook een goed voelbare wind.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.