Wordt het opnieuw een warme week? "Normaal is het nu 6 of 7 graden"

We hebben er een fantastisch weekend opzitten wat het weer betreft. De temperatuur ging naar een absoluut record voor deze tijd van het jaar. Weervrouw Sabine Hagedoren vertelt wat we deze week mogen verwachten.

"Vanavond en vannacht komt er een storing uit Frankrijk onze richting uit", zegt Sabine Hagedoren bij Radio 2. "Die zal enkel voor het westen van het land zijn. In het tweede deel van de nacht is het overal droog. Met temperaturen rond 10 of 11 graden hebben we een zachte nacht. Aan de kust zal het slechts 8 graden zijn."

"Dinsdag zal de zon er veel meer doorkomen dan vandaag. We mogen temperaturen rond de 17 graden verwachten. Dat is mooi, want normaal is het nu 6 of 7 graden. In Antwerpen en Limburg kan het zelfs 19 graden worden."

"Ook woensdag en donderdag blijft het mooi weer. Enkel donderdagavond mogen we wat regen verwachten. Vrijdag wordt ietsje frisser, met maxima rond de 10 graden. In het weekend komen er opklaringen en blijft het droog. De temperatuur zal tot ongeveer 11 of 12 graden oplopen dan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.