Weerman Bram Verbruggen: "Dan zakt de temperatuur zelfs naar het vriespunt"
Weerman Bram Verbruggen: "Dan zakt de temperatuur zelfs naar het vriespunt"
Foto: Photonews

Vanavond en vannacht kantelt het weer in ons land. Er komt veel koelere lucht aan, waardoor de temperatuur gaat zakken. Het wordt vooral uitkijken naar het weekend.

“Ik was helemaal in het begin al gepolst voor de nieuwe zaalshow”, vertelt Luc Verschueren in Dag Allemaal. “Maar uiteindelijk hebben ze voor Ruben Van Gucht gekozen, en dat heeft Jacques me niet persoonlijk laten weten. Ik was daar wel boos om, dat ik het van zijn manager moest horen. En toen hebben we anderhalf jaar niet meer met elkaar gesproken.”

Luc Verschueren vertelde eind augustus in Dag Allemaal dat hij wel wou invallen bij de komende reeks ‘7 tot 77’shows. “Zelf geloofde ik geen seconde dat Jacques me zou bellen. Maar dat heeft hij dus wel gedaan. Persoonlijk. We zijn samengekomen, hij heeft zijn verhaal gedaan, ik het mijne, in nog geen halfuur waren we eruit.”

Luc stelde maar één voorwaarde: ‘Ik wilde niet gewoon komen invallen. ‘Voor depannages moet ge bij de VAB zijn, niet bij mij’. Voor we het wisten, zaten we te praten en pinten te drinken als de vrienden die we eigenlijk altijd geweest zijn. Op zo’n moment besef je: ‘Wat zijn we toch stom geweest.’’

Meer nieuws

Meer nieuws

.