Sabine Hagedoren ziet het weer even veranderen
WVDS
Sabine Hagedoren ziet het weer even veranderen
Foto: VRT 1

Het wisselvallige weer heeft al heel wat regen met zich meegebracht. Vooral gisteren leek het maar niet te stoppen met regenen. Wat komt er nog onze richting uit?

“Het leek wel herfst op donderdag met regen, buien en wind bij temperaturen van 18 à 19 graden”, is het besluit van weervrouw Sabine Hagedoren over de voorbije dag.

En het weer blijft uit hetzelfde vaatje tappen. Ook op vrijdag zullen er nog wolken over ons land heen komen. Diezelfde bewolking gaat ons dus ook nog neerslag geven.

“De meeste neerslag zal voor het zuiden van ons land zijn terwijl het noorden van ons land in de namiddag een paar opklaringen krijgt, er zullen zelfs wat zonnige momenten zijn”, weet Sabine nog te voorspellen.

Het wordt ook zachter. “Vrijdag wordt het ook warmer met temperaturen tot 22 à 23 graden. Er zal ook minder wind staan.”

Maar dat gunstige weer is van korte duur. "Zaterdag daarentegen krijgen we alweer geregeld buien.”

“Die buien komen vanuit het westen over ons heen, en daar kan af en toe ook een onweer tussen zitten”, voorspelt weervrouw Sabine op VRT 1. 

“De wind die gaat opnieuw aantrekken. Tussendoor zullen er opklaringen zijn en de temperaturen schommelen rond 22 graden.” 

“Vooral zondag zijn er minder buien. Er zal wel redelijk veel wind staan. De temperaturen liggen aan de koele kant met maar 20 graden."

Voor begin volgende week klinkt weervrouw Sabine ook niet echt optimistisch: “Begin volgende week blijft het koel en nat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.