Sabine Hagedoren ziet einde komen aan zomers weer: “Dan wordt het gevoelig frisser”
WVDS
Sabine Hagedoren ziet einde komen aan zomers weer: “Dan wordt het gevoelig frisser”
Foto: VRT 1

Sabine Hagedoren haalt de weerkaarten erbij en spreekt zich al uit over het weer van de komende dagen. En dat weerbericht begint vrij positief, maar eindigt met een totaal ander weerbeeld dan de voorbije dagen.

“Zondag blijft het een groot deel van de dag nog droog, maar tegen ‘s avonds vergroot de kans op regen en onweer.”

“Zondag overdag zal er nog behoorlijk wat zon zijn. En een groot deel van de dag blijft het nog droog. Overdag krijgen we 26 graden.”

“Ook maandag zullen we geregeld geconfronteerd worden met onweersbuien.” Maar weervrouw Sabine heeft niet zo’n goed nieuws over de temperaturen. “Vanaf maandag gaat de temperatuur lager liggen met 24 graden.”

“Buien zullen ook op dinsdag nog af en toe uit de lucht vallen. Op dinsdag gaat het ook stevig waaien, voorspelt Sabine Hagedoren. “En het wordt gevoelig frisser bij 18 graden.”

“Op woensdag blijft het ook stevig waaien. De temperaturen liggen rond 21 graden. Het is meestal droog, maar ook wel heel wat zwaar bewolkte momenten.”

“Donderdag trekt een actieve storing over het land en gaat het dus behoorlijk regenen. Het gaat ook redelijk hard waaien. De temperatuur zit rond 18 graden.”

“Het wordt dus op en top herfstweer”, besluit Sabine haar weerbericht op VRT 1.

Meer nieuws

Meer nieuws

.