Mooi weekend voor de boeg: "Vannacht maken we iets speciaals mee"
Mooi weekend voor de boeg: "Vannacht maken we iets speciaals mee"
Foto: Photonews

Er komt een mooi weekend aan. De temperatuur stijgt en het blijft overwegend droog. Ideaal weer voor een mooie wandeling dus, want veel meer zit er op dit moment niet in.

Waarom Hanne niet gelukkig is met haar zwangerschap blijft een groot raadsel. Ze heeft vroeger al eens een abortus gehad, misschien heeft dat er wat mee te maken?

Dat de baby van Hanne al in mei 2020 verwacht wordt, verrast velen. De redactie van TV-Familie dacht de bevalling van Hanne in de seizoensfinale van 2020 zou zitten.

‘Het zou een goede cliffhanger zijn geweest’, staat er te lezen. ‘Dat is toch ook wat je zou verwachten? Een zeer problematische bevalling, weet je wel. Met als laatste shot Hanne die het uitschreeuwt, de dokter met een paniekerig gezicht. En bloed, veel bloed. Maar blijkbaar twijfelen sommige ‘Familie’-fans er al bij voorbaat aan of die bevalling er wel zal komen. 

“Hanne zal een miskraam krijgen, dat weet je nu al”, concluderen cynische soapkijkers. ‘Tja, die kans is absoluut niet onbestaande. Want het is geweten: baby’s zijn nu eenmaal niet zo handig op een tv-set. Je kan ze niet regisseren, ze zetten het op een huilen of ze vallen in slaap. Dat is een niet onbelangrijke reden waarom het niet alleen in ‘Familie’ maar ook weleens in andere soaps faliekant misloopt met de allerkleinsten…'

Meer nieuws

Meer nieuws

.