Guur herfstweer op komst: Het wordt flink kouder
RMN

Volgende week begint iets frisser, maar droog. Naarmate de week vordert neemt de kans op buien toe en naar het einde van de week wordt het een flink stuk kouder.

Er zijn in 'Studio Stan' ook heel wat droevige verhalen die aan bod komen. "Tja, verhalen over ziektes en verliezen zijn er helaas ook, veel te veel. Ik heb al vaak gezongen op begrafenissen van mensen die ik graag zie", laat Stan in Teve-Blad weten. "Maar ook op huwelijken en alles daartussen, that's life."

Een paar jaar geleden is Stan zijn schoonmoeder aan kanker overleden. "Dergelijke verhalen raken een gevoelige snaar bij mij. Ik heb al te vaak kanker gezien in mijn omgeving (Stan's vriendin Barbara liet preventief haar borsten amputeren, red). Ik heb tijdens de opnames dikwijls tranen gelaten omdat ik zo gepakt was."

"Bijvoorbeeld door de groep die hun overleden zanger kwam eren met een van zijn lievelingsliedjes. Of toen een vader kwam zingen voor zijn zoon. Ik heb mezelf ook toegelaten om te laten meeslepen door die verhalen. Daar was ook ruimte voor, gelukkig maar. Die mensen geven hun diepste gevoelens prijs, dan kan je daar moeilijk als een koele kikker zitten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.