Zien 📷 Gezin van Stephanie Planckaert trekt op vakantie met bekend gezelschap
PMN
📷 Gezin van Stephanie Planckaert trekt op vakantie met bekend gezelschap
Foto: Instagram@stephanieplanckaert

Stephanie Planckaert en haar gezin zijn op jaarlijkse vakantie vertrokken. Voor hen kan de riem er even af. Ze hebben dit jaar trouwens bekend gezelschap.

Stephanie Planckaert en haar gezin vertoeven momenteel in Oostenrijk. “Het is onze vaste tussenstop”, legt Stephanie uit. Ze zijn eigenlijk onderweg naar Kroatië.

Stephanie vertelt hoe het komt dat Oostenrijk hun vaste tussenstop geworden is. “Toen Iluna 1 jaar was, hadden we enorm veel file en reden we de eerste de beste afrit af om Iluna eten te geven.”

“We kwamen terecht in Flachau, een ongelooflijk gezellig stadje en werkelijk het paradijs voor kinderen! We hadden nooit durven dromen dat we zoveel in diezelfde bergen zouden staan met een alsmaar groter wordend gezin.”

Stephanie deelde er ook enkele foto’s van. Wie niet op de foto staat is Robin Warrant, de vriend van Iluna. Die komt later nog.

Al is Robin niet de enige die later komt. Ook Junior Planckaert en Pauline De Vos reizen nog af naar Kroatië. Zij gaan er het gezin van Stephanie vervoegen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.