Frank Deboosere: "Dikkere trui mag nu uit de kast want dit komt eraan"

Weerman Frank Deboosere ziet een winterprikje aankomen; het wordt kouder en mogelijk is zelfs wat sneeuwval niet uitgesloten.

Donderdagavond dook de gewezen K3-zangeres Karen Damen nog eens op in ‘De Slimste Mens’. Karen was één van de twee juryleden en mocht dus mee oordelen of Jaak Van Assche, Philippe Geubels en Lotte Vanwezemael wel de juiste antwoorden gaven. Maar het zou dit jaar wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Karen Damen nog in ‘De Slimste Mens’ en per uitbreiding ook in andere VIER-programma’s te zien zal zijn.

Afgelopen week raakte bekend dat Karen Damen exclusief voor VTM gaat werken. Zal zij van VTM nog uitstapjes naar andere zenders mogen doen? Dat is nu de grote vraag. De relatie tussen zenders VIER en VTM is immers verre van goed te noemen. Onlangs nog verbood VTM dat ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts naar ‘Gert Late Night’ zou gaan.

Mensen die voor VTM werken moeten aan hun werkgever eerst toestemming vragen om aan programma’s op andere zenders deel te nemen. De kans lijkt dan ook vrij klein dat Karen volgend jaar van VTM nog naar VIER zal mogen gaan, of de relatie tussen de twee zenders zou plots sterk moeten verbeteren...

Meer nieuws

Meer nieuws

.