Actua Eindelijk hoeft weervrouw Sabine Hagedoren eens niet over buien of onweer te vertellen
WVDS
Eindelijk hoeft weervrouw Sabine Hagedoren eens niet over buien of onweer te vertellen
Foto: VRT1

We zijn vertrokken voor droog weer, we horen het Sabine Hagedoren graag zeggen. Er komt dan toch een stop aan maanden van buien.

"Zondag beginnen we met ochtendgrijs, maar dat zal snel weg zijn”, vertelt weervrouw Sabine aan de kijkers van VRT. "We gaan van de zon kunnen genieten. Maar in de loop van de dag zullen vooral in het binnenland meer stapelwolken zich tonen.”

En het wordt warmer: "Aan de kust blijft het overwegend zonnig bij zo'n 21 graden. In het binnenland 23 of lokaal zelfs 24 graden.” En Sabine ziet nog meer goede vooruitzichten in de weerkaarten opduiken.

Goed weer met zomerse temperaturen voor komende week

"Volgende week gaan die temperaturen nog hoger kunnen klimmen", klinkt het bij de weervrouw en ze geeft dadelijk een voorbeeld. "Maandag wordt het aan de kust zonnig en in de namiddag komt daar een zeebries bij."

"Het blijft overal droog bij 24 graden voor het centrum van ons land en op sommige plaatsen stijgt het kwik tot 25 graden.” Vanaf dinsdag spreekt de weervrouw over zomerse dagen. Vanaf nu breekt een heel ander weerbeeld aan, wat iedereen van jullie wel zal toejuichen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.