Dit onaangenaam herfstweer staat ons volgende week te wachten
Dit onaangenaam herfstweer staat ons volgende week te wachten
Foto: Archieffoto (Pixabay)

De komende week kondigt zich aan met heel wat wolken en neerslag. Vooral op woensdag en donderdag is de kans op forse regenbuien zeer groot. De maximumtemperatuur blijft stabiel rond 13 graden.

Jan Smit is de afgelopen maanden al 11 kilo afgevallen. De Nederlandse zanger staat weer met veel plezier op de weegschaal. Een tijdje geleden kreeg hij al een compliment via Twitter, toen was hij nog maar 8 kilo kwijt. Ondertussen zijn dat er dus 11 geworden, een puike prestatie. “Ik ben een tijdje geleden beginnen trainen”, vertelt Jan in een gesprek met de Showbizz-Site. “Ik zag mezelf op televisie met een plofkop en realiseerde me dat het tijd werd om af te vallen. Ik kruip regelmatig op mijn racefiets en doe heel wat kilometers”, lacht een gelukkige Jan Smit.

Woensdagavond was Jan te zien in ‘Gert Late Night’ waar hij Christoff kwam verrassen, binnen twee weken is hij zelf weekgast in de talkshow. “Gert en James waren al langer aan het aandringen om eens te komen logeren, maar dat lukte niet met mijn drukke agenda. Nu gaat het wel lukken en kom ik op maandagochtend 23 september met mijn koffer én mijn racefiets langs.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.