Bram Verbruggen ziet het gebeuren: “Dan wordt het 29 graden”
WVDS
Bram Verbruggen ziet het gebeuren: “Dan wordt het 29 graden”
Foto: VRT 1

De zon is er al wat meer aan het doorkomen. Maar het is nog wel opletten voor een aantal storingen die onze kant uitkomen.

“Het ziet er niet slecht uit voor de komende dagen. Een lokale bui is niet uit te sluiten, maar op de meeste plaatsten gaan we het toch droog houden met zon, wolken en temperaturen die klimmen tot zomerse waarden.”

“Er ligt een storing klaar die onze richting uitkomt, maar veel regen zit daar niet meer in“, maakt Bram Verbruggen ons duidelijk.

“Dinsdag start met wat ochtendgrijs. In het westen van het land krijgen we de eerste uren van de dag de meeste wolken; En die gaan dan verder het land in trekken.”

“Op dinsdag kan er dus lokaal een enkele bui vallen maar op de meeste plaatsen gaan we het droog houden.”

“Temperaturen klimmen tot 26 graden in het binnenland en aan zee wordt het een klein beetje kouder dan op maandag bij 21 graden.”

“Woensdag wordt het op heel veel plaatsen droog in Vlaanderen en in Brussel.” In het zuiden van het land verwacht Bram meer wolken.

“De temperatuur zal rond 24 graden liggen.” Dat zal ook op donderdag het geval zijn.

Vrijdag klimt het kwik volgens de weerman tot 29 graden en is het zonnig tot de avond. In de avond wordt het meer bewolkt en zouden er buien kunnen vallen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.