Bram Verbruggen raadt aan om je paraplu nog niet te ver weg te leggen: “Dan trekt er opnieuw een storing over ons land”
WVDS
Bram Verbruggen raadt aan om je paraplu nog niet te ver weg te leggen: “Dan trekt er opnieuw een storing over ons land”
Foto: Shutterstock/Brian A Jackson

De week is begonnen met intense buien. Echte plensbuien met veel neerslag op korte tijd. Maar daar komt verandering in volgens weerman Bram.

“Op dinsdag zullen wolken plaatsmaken voor opklaringen”, belooft weerman Bram Verbruggen. Dat wordt de beste dag van de week.

Op de weerkaarten laat Bram zien dat er droog weer klaar ligt. “Vooral op dinsdag krijgen we heel zonnig weer met warme temperaturen tot 25 graden. 

“In het zuiden van het land kunnen temperaturen oplopen tot 27 graden en aan zee moeten mensen genoegen nemen met 22 graden en een zeebries.”

“Maar dat mooie weer is van korte duur, want op woensdag krijgen we opnieuw een storing die over ons land trekt. Dat brengt wisselvalligheid met zich mee met buien, eventueel onweer en de wind komt ook terug sterk opzetten.”

“Ook donderdag en vrijdag blijven we met dat wisselvallige weer zitten. We gaan dus nog regelmatig de paraplu moeten opentrekken.”

“Donderdag en vrijdag zullen de temperaturen schommelen rond 22 graden. De wind uit het westen zal nog steeds heel voelbaar zijn.”

“Zaterdag ziet er wat beter uit met zon en wat wolkenvelden. De temperatuur klimt naar 23 graden.”

Op zondag ziet Bram in de weerkaarten terug neerslag aankomen en zal ook de wind harder gaan waaien. De temperatuur valt terug naar 22 graden, wat toch koel zal aanvoelen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.