Bram Verbruggen doet verrassende uitspraak in zijn weerbericht
WVDS
Bram Verbruggen doet verrassende uitspraak in zijn weerbericht
Foto: Eén

Iedereen is aan het uitkijken naar zomerse temperaturen en mooi weer. Wanneer die er juist aankomen vertelt Bram Verbruggen.

“Wie op dit moment in de ochtend op woensdag nog wolken boven zich heeft hangen, kan ik al wel geruststellen”, start de weerman zijn weerpraatje op Radio 1.

“De zon gaat vandaag doorbreken in gans België. Mooie opklaringen met zonnig weer en enkele stapelwolken.”

“Temperaturen van 18 graden op het strand en 21 of 22 graden in het binnenland. Een matige wind staat er vanuit het westen.”

Maar dan verrast weerman Bram de luisteraars. “Vanavond en vannacht krijgen we brede opklaringen waardoor het flink kan afkoelen.”

“De minima liggen rond 8 graden in de Ardennen en ook in de Kempen en tussen 10 à 12 graden op de meeste andere plaatsen”

“Op donderdagochtend ga je misschien wel een trui of jas nodig hebben, want het zal een frisse start van de dag zijn.”

“Maar het wordt wel opnieuw een mooie dag met zon en stapelwolken. Er zal ook maar weinig wind staan.” 

“En het wordt warmer bij 23 graden op de meeste plaatsen in het land. In het westen van het land halen we misschien wel 25 graden.”

“Vrijdag wordt de warmste dag van de week met 25 tot 28 graden. Er zullen mooie opklaringen zijn, maar in de loop van de dag zullen wolken over ons land schuiven die wat lichte regen zullen geven.”

Het weekend, dat wordt volgens Bram Verbruggen weer wisselvallig met zon, opklaringen, lichte regen bij een temperatuur van 23 graden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.