Opnieuw een nachtmerrie voor Gordon: Hij heeft vreselijk nieuws
LHX
Opnieuw een nachtmerrie voor Gordon: Hij heeft vreselijk nieuws
Foto: Play4

Deze week is in de podcast 'Mischa!' Gordon Heuckeroth te gast. Hij vertelt dat er hem onlangs iets vreselijks is overkomen.

In 'Misha!' vertelt Gordon dat hij onlangs een contract ging ondertekenen voor een nieuwe koffiezaak in Blaricum. Zijn vreugde kreeg al meteen een klap toen hij daarna slecht nieuws te horen kreeg.

"Ik kwam thuis en vernam dat mijn date, met wie ik zeven maanden was, overleden was", zegt hij. "Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, en die gaat dan dood."

"Dat is spijker-, spijkerhard", vindt hij. Het is niet de eerste tegenslag in de liefde die hij meemaakt. Een jaar geleden ging hij bijna trouwen met de Australische Gavin, maar na enkele weken verbrak Gavin de verloving alweer.

Het hakte er enorm in bij Gordon. Hij raakte in een diepe put terecht en ondernam twee keer een zelfmoordpoging. Lange tijd verdween hij uit de schijnwerpers, maar inmiddels heeft hij de draad weer opgepakt. Zo bracht hij eerder dit jaar 'Album van mijn leven' uit en gaat hij daarmee in juni op theatertour.

Meer nieuws

Meer nieuws

.