Big Brother Ziko uit 'Big Brother' slachtoffer van verwoestende woningbrand: "We zijn alles kwijt"
COS
Ziko uit 'Big Brother' slachtoffer van verwoestende woningbrand: "We zijn alles kwijt"
Foto: Instagram @bigbrothernlbe

Eerder deze maand heeft een brand verschillende rijhuizen verwoest in Lokeren. De huizen waren van de familie van Ziko Ouchchen, bekend van zijn deelname aan 'Big Brother' in 2021.

Ziko Ouchchen, die vorig jaar als eerste het 'Big Brother'-huis moest verlaten, en zijn broer Driss hadden aanpalende huizen in dezelfde Lokerse straat gekocht. In één van die panden is brand uitgebroken. 

Tijdens de verbouwingswerken, lag de gezamenlijke inboedel opgeslagen in het huis naast dat van Driss. "Maar dat is in vlammen opgegaan. We zijn alles kwijt", zegt Ziko in TV Familie. Gelukkig is het slechts materiële schade. Het had nog veel erger kunnen aflopen."

Broer Driss lag immers te slapen toen de brand uitbrak. De rookmelder redde zijn leven. Al moest hij wel naar het ziekenhuis door rookinhalatie. Intussen is hij terug thuis.

Voor Ziko en zijn familie start een erg moeilijke periode. "We moeten de moed vinden om opnieuw te beginnen. Laat ons hopen dat alles gauw weer in orde komt", aldus Ziko in het weekblad. Vrienden van de familie zetten alvast een solidariteitsactie op poten.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.