Big Brother Wauw! Deze waanzinnige bedragen worden al geboden voor de 'Big Brother'-veiling
COS
Wauw! Deze waanzinnige bedragen worden al geboden voor de 'Big Brother'-veiling
Foto: Instagram @bigbrothernlbe

In 'Viewers Week' kunnen de 'Big Brother'-bewoners veel geld verdienen. Opvallend detail: het geld gaat niet naar de Jackpot.

Deze week kregen de bewoners van 'Big Brother' een opvallende opdracht. Ze moesten een persoonlijk item kiezen en dat zou vervolgens geveild worden. De opbrengst gaat naar de Nederlandse en Belgische voedselbanken. Daarvoor haalden de bewoners letterlijk alles uit de kast.

Deze items worden momenteel geveild: Hannes sad socks en een tekening van dochtertje Yana, de trui van Nouchines vriend Dago, de favoriete cartoontrui van Grace, het gele shirt van Tobias, de 'Empathy'-trui van Kristof, Julio's pride-ketting, het roze pak waarin Nawel de villa betrad en Salars kusjeshemd mét immuniteitspin.

De veiling ging donderdag online. De bedragen liepen bij sommige items al enorm op. Hannes items hinken achterop met iets meer dan 160 euro, gevolgd door Nouchine met 500 euro. De items van Nawel en Salar staan momenteel al op respectievelijk 5200 en 6000 euro!

De veiling loopt nog tot zaterdag 12 uur. De bewoners zullen waarschijnlijk in 'Big Brother LIVE' te horen krijgen hoeveel geld hun items hebben opgebracht. Wie nog wil bieden, zal snel moeten zijn, maar vooral ook diep in de buidel moeten tasten.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

https://www.instagram.com/p/CaXt_Ibq8HI/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.