Vriend van Nouchine uit 'Big Brother' doet straffe oproep om niet op deze kandidaat te stemmen

door: COS
Nouchine in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Donderdag werden de nominaties bekendgemaakt in 'Big Brother'. Nawel, Salar en Peter dreigen zaterdag het huis te moeten verlaten.

Voor Nouchine is het pijnlijk om haar twee beste maatjes in het huis opnieuw op het nominatiebord te zien staan. Zowel met Salar als met Nawel heeft ze een hechte band. Al lijkt de band met Nawel al een tijdje te bekoelen.

Kijkers merken al een hele tijd op dat het gedrag van Nawel niet strookt met dat van een beste vriendin. En dat lijkt ook Dago, de vriend van Nouchine, door te hebben. Op Instagram doet hij dan ook een verrassende oproep.

Dago maakt duidelijk dat hij op Salar heeft gestemd om in 'Big Brother' te blijven. Ook Peter mag van hem blijven. Dat laat hij zien met een gif van Nouchine met de duimen in de lucht. Bij Nawel voegt hij echter een nee-knikkende Nouchine toe.

"De vriend van Nouchine die op Salar stemt en oproept niet op Nawel te stemmen. Hoe duidelijk wil je het hebben", klinkt het op Twitter. "Zelfs degene die haar het beste kent, ziet dat Nawel niet goed voor haar is." En: "Als zelfs Dago, de vriend van Nouch, niet wil dat Nawel in het huis blijft... dan weet je dat Nawel eruit moet."