Voor velen hoeft een derde seizoen van 'De Verhulstjes' niet: "Ze moeten zich schamen"
LHX
Voor velen hoeft een derde seizoen van 'De Verhulstjes' niet: "Ze moeten zich schamen"
Foto: Instagram @deverhulstjes

Op onze Facebookpagina vroegen we onze lezers of ze vinden dat er een derde seizoen van 'De Verhulstjes' moet komen. De meningen zijn uitermate verdeeld.

"Ik vind het een fantastisch gezin", zegt Linsey. "Humor in overvloed. Liefde voor elkaar en hun dieren. Geen gestoef over hun rijkdom. Gewone mensen, maar dan met veel geld."

Er zijn nog heel wat mensen die graag nog meer zouden zien van 'De Verhulstjes'. "Zo zalig om te zien", zegt ook Samantha. Ze wijst ook op de overvloedige humor en de fijne dynamiek in de familie Verhulst. 

Toch zijn er ook velen die niet zitten te wachten op een derde seizoen. "Personen die in deze moeilijke tijden hun rijkdom openlijk op tv vertonen, ook al hebben ze er zogezegd hard voor moeten werken, dat hoeft niet", vindt Christian. "Zeker niet, terwijl veel mensen in de miserie zitten door watersnood", vindt ook Caroline. 

"Ze moeten zich schamen", klinkt het bij Veronique. Zij heeft veel meer respect voor de Planckaerts. "Die leven tenminste in de realiteit."

Of je het nu wil of niet, vanmorgen werd bekend dat er wel degelijk een derde seizoen komt. Na een seizoen in coronatijd en een seizoen op vakantie in Saint-Tropez, zullen ze nu wél een inkijk in hun 'échte leven' geven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.