Voor jullie bestaat er geen twijfel over 'Dancing With The Stars': 'Dit wordt de danskampioen van de feestdagen'
COS
Voor jullie bestaat er geen twijfel over 'Dancing With The Stars': 'Dit wordt de danskampioen van de feestdagen'
Foto: Play4

Bij Play4 gaven ze de deelnemers van 'Dancing With The Stars' even een verdiende vakantie. Zes kandidaten uit de vorige twee seizoenen betraden op Kerst opnieuw de dansvloer. Op Nieuwjaar weten we wie de danskampioen van de feestdagen wordt.

Uit het eerste seizoen werden James Cooke, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel en Ian Thomas terug op de dansvloer verwacht. Zij krijgen concurrentie van Jani Kazaltzis en Julie Vermeire uit het tweede seizoen.

De BV's hebben op kerstdag de dansvloer al één keer onveilig gemaakt. Op 1 januari weten we wie zich de danskampioen van de feestdagen mag noemen. Voor onze lezers bestaat er geen twijfel over wie dat zal worden.

Geweldige uitstraling

Honderden reacties kregen we. Kat en Julie hebben heel veel fans, maar met bijna 90 procent hopen jullie toch dat James zal winnen. "Van mij mag iedereen winnen. Het was geweldig, maar voor James zijn uitstraling smelt ik", klinkt het op onze Facebookpagina.

"James! Hij heeft een geweldige uitstraling en fantastisch mooi gedanst! Ook bravo voor de andere dansers", lezen we nog. "Voor mij James. Had tranen in de ogen. De twee mannen hebben dat zo mooi gebracht."

'Dancing With The Stars: Happy New Year', zaterdag 1 januari om 19.45 uur bij Play4.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.