Viktor Verhulst verbaast iedereen met deze bekentenis: Jani Kazaltzis kan zijn oren niet geloven

door: COS
Viktor Verhulst in 'Viktors Grote Ruiltocht'
Afbeelding bron: GoPlay

Viktor Verhulst en zijn zus Marie Verhulst waren deze week te gast bij Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham in 'Viva La Feta'. Viktor deed er best een schokkende bekentenis.

Viktor Verhulst ziet er een zelfverzekerde kerel uit, maar dat blijkt niet zo te zijn. Zo kan Viktor bijvoorbeeld nooit ergens alleen naar binnen. "Ik ben heel ongemakkelijk", vertelt hij in 'Viva La Feta'.

"Ik heb een soort geluk met mijn uitstraling", merkt Viktor op. En dan bekent hij: "Ik kan ook niet in iemand zijn ogen kijken. Ik weet niet of je dat doorhebt nu, maar ik kijk nooit in iemands ogen", richt hij zich tot Otto-Jan Ham.

"Het is een soort wazige blik, maar je hebt dat niet door", bedenkt Viktor zich. Jani Kazaltzis, die bevriend is met de Verhulstjes, reageert geschrokken: "Maar kijk jij nooit in mijn ogen? Jawel toch?" Maar Viktor moet hem teleurstellen. "Meen jij dat, Viktor?", klinkt het vol ongeloof.

"Nooit. Ik creëer een soort wazigheid. Ik kijk door je", legt Viktor uit. "Oh my God, da's een verschil", zegt Jani bij een demonstratie van beide blikken, in de ogen en de wazige. "Maar ik ben dat zo gewoon van jou. Ik had er nooit over nagedacht dat je niet in mijn ogen kijkt."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!