Viktor Verhulst moet zware nederlaag verwerken: "Blijf jij maar bij 'De Verhulstjes'"
COS
Viktor Verhulst moet zware nederlaag verwerken: "Blijf jij maar bij 'De Verhulstjes'"
Foto: Instagram @viktorverhulst

In 'De Container Cup' is er elke weel 'duel-donderdag'. Deze week stonden twee Ketnet-helden tegenover elkaar.

Aan de ene kant was er Giovanni Kemper, weerwolf Wilko in 'Nachtwacht', en aan de andere kant Tuur Roels, sinds kort de nieuwe Mega Toby. Ze namen het in de eerste plaats tegen elkaar op, maar wilden ook Viktor Verhulst verslaan. Hij is de beste BV ooit in de container.

Viktor zette een tijd neer waarmee hij zich met de topsporters kon meten. "We gaan Viktor tonen: Viktor, blijf jij maar bij 'De Verhulstjes'", klonk het enigszins hoogmoedig bij Tuur. "Nu hebben we al grote uitspraken gedaan", bedacht hij zich meteen. Maar hoogmoed is niet voor de val gekomen.

Tuur brak het ene na het andere record in de container: het lopen, de monkey bars, het golfen, het roeien én het schieten. "Er was vroeger ook gespeculeerd dat Viktor misschien de nieuwe Mega Toby zou worden. Dus ik hoop dat ik Viktor achter bij kan laten, dat zou mooi zijn", klonk het nog bij Tuur.

En dat deed hij ook. Tuur zette een indrukwekkende tijd van 9:32:69. Viktor deed er bijna een minuut langer over met 10:28:19. Met zijn tijd is Tuur niet alleen eerste in het klassement van de BV's, maar is hij voorlopig ook vierde in het algemene klassement, tussen de topsporters. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CcV4TWttCCx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.