Viktor Verhulst heeft schrik sinds zijn zwaar verkeersongeluk: "Daar mag je niet aan denken"

door: COS
Viktor Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

Viktor Verhulst raakte twee jaar geleden betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Hij vertelde erover aan Otto-Jan Ham bij 'Viva La Feta' op Play4.

Om naar een strandje op het eiland Sifnos te gaan, moeten Viktor Verhulst, Marie Verhulst en Otto-Jan Ham een steile afdaling trotseren. Viktor moet toegeven dat hij schrik had. Daar zit zijn zwaar verkeersongeluk van twee jaar geleden voor iets tussen.

Het ongeval gebeurde op klaarlichte dag toen Viktor onderweg was van Antwerpen naar Oostduinkerke. "En ik was de hele tijd in slaap aan het vallen", herinnert hij zich. "Ik ben vier keer over de kop gegaan en sindsdien heb ik soms serieus schrik als ik zelf het stuur niet in handen heb", geeft Viktor toe. 

Een file in een bocht merkte Viktor te laat op. "Ik schokte wakker en heb ineens aan mijn stuur getrokken en heb met mijn rechtervoorkant een vrachtwagen geraakt en ben dan vier keer over de kop gegaan", vertelt Viktor. 

"Ik had niets, wonder boven wonder, maar ik heb er wel een schrik aan overgehouden", zegt hij. "Ik heb heel veel geluk dat ik op een camion gereden ben. Als je op een auto rijdt met kinderen op de achterbank, daar mag je niet aan denken."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!