Viktor Verhulst heeft het er moeilijk mee: "Soms echt niet leuk, ik ga kapot"
COS
Viktor Verhulst heeft het er moeilijk mee: "Soms echt niet leuk, ik ga kapot"
Foto: Play4

Viktor Verhulst was afgelopen week te gast bij Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham in 'Viva La Feta'. Hij had ook zus Marie Verhulst meegebracht.

Marie Verhulst en broer Viktor Verhulst rolden enkele jaren geleden net als hun vader Gert Verhulst de entertainmentindustrie in. Marie acteert en zingt, Viktor presenteert en is dj.

Het grootste verschil tussen Marie en Viktor? De hoeveelheid stress die ze hebben op het podium. "Ik heb eigenlijk geen stress of geen zenuwen in normale omstandigheden. Maar hij gaat altijd een beetje kapot", weet Marie in 'Viva La Feta'.

"Ik heb al vaak gezegd: 'Vik, stop ermee'. Soms is het ook echt niet leuk, ik ga kapot", bekent Viktor in het Play4-programma. Op zijn dj-carrière met Kobe Ilsen is Viktor wel erg trots.

"Dat is echt heel groot aan het worden. Ik denk dat we zo'n 80 shows op een jaar doen. Overal waar we komen, breken we het kot af. Maar mocht dat morgen stoppen, dan kan ik me perfect vinden in een rol volledig achter de schermen", besluit Viktor Verhulst.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.