Viktor Verhulst heeft de smaak te pakken en daagt Francesco Planckaert opnieuw uit
COS
Viktor Verhulst heeft de smaak te pakken en daagt Francesco Planckaert opnieuw uit
Foto: Instagram @viktorverhulst

Op Play4 zagen we de afgelopen dagen een bijzonder reclamefilmpje. De zender lichtte daarin een tipje van de sluier op voor alle komende programma's.

Zo zagen we dat Alex Agnew een rol zou spelen op de zender. Hij blijkt binnenkort de presentator te zijn van de reboot van 'Fear Factor'. Ook Julie Vermeire zat in het filmpje. Zij zal naast Gers Pardoel te zien zijn in 'Come Dance With Me'.

Ook nieuw is 'Viva La Feta' met Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. In het najaar zien we James Cooke zowel in een tweede seizoen van 'James De Musical' als in 'Extreme Make-over Vlaanderen'.

De zender zet ook weer in op nieuwe online programma's. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Zo krijgt Gloria Monserez een webreeks met de naam 'Liefdestips aan mezelf'. Ook Viktor Verhulst en Francesco Planckaert kregen een online programma.

In 'De containercup' stonden de reality-gezichten al eens tegenover elkaar. Daar hebben ze duidelijk de smaak te pakken gekregen. In 'Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap' zullen ze elkaar bekampen in een reeks absurde, verrassende, maar ook bestaande kampioenschappen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.