Viktor Verhulst is hard voor Sarah Puttemans: "Heb tenminste zelfkennis"
LHX
Viktor Verhulst is hard voor Sarah Puttemans: "Heb tenminste zelfkennis"
Foto: Instagram @sarahputtemans

In Sarah Puttemans' nieuwste vlog zien we hoe ze met haar gezin en haar vriend Viktor Verhulst op reis is in Dubai. Daar heeft ze een bijzondere activiteit gepland.

Viktor Verhulst zou liever een dagje niets doen, maar Sarah Puttemans steekt daar een stokje voor: zij wil met de hele familie gaan golfen. "Dat kan jij toch helemaal niet?", is Viktors eerste, weinig enthousiaste reactie.

Daar moet Sarah toch iets rechtzetten. Ze heeft vroeger namelijk lang gegolft met haar ouders. Toch heeft Viktor er weinig vertrouwen in. "Wij kunnen helemaal niet golfen!", roept hij uit.

"Jij bent nu aan het zeggen dat ik niet kan golfen omdat jíj eigenlijk niet kan golfen", reageert Sarah. "Ik kan niet golfen, maar ik heb tenminste zelfkennis", klinkt het bij Viktor. "Jij slaat die bal nog geen twee meter ver."

Hij blijkt toch niet helemaal gelijk te krijgen. Hoewel Sarah een moeizame start neemt, staat ze even later toch op kop. Toch is het Viktor die uiteindelijk het partijtje wint. Met die zelfkennis is het dus ook niet zo goed gesteld...

Meer nieuws

Meer nieuws

.