Viktor Verhulst en Francesco Planckaert vliegen elkaar in de haren
COS
Viktor Verhulst en Francesco Planckaert vliegen elkaar in de haren
Foto: Instagram @viktorverhulst

Op GoPlay had Viktor Verhulst al het vlogprogramma 'Viktor Vlogdown'. Binnenkort krijgt de ster van 'De Verhulstjes' een nieuwe online reeks.

In 'De containercup' moest Viktor Verhulst het al eens opnemen tegen Francesco Planckaert. Viktor won het toen van zijn reality-collega. Ze hebben daar wel de smaak van het strijden tegen elkaar te pakken gekregen.

In 'Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap' zal Francesco revanche proberen nemen. In de online GoPlay-reeks zullen ze elkaar bekampen in een reeks absurde, maar ook bestaande kampioenschappen.

Op sociale media duiken deze week alvast twee Instagram-accounts op voor Team Viktor en Team Francesco. "Viktor vs. Francesco. We gaan de strijd aan in een reeks van zotte battles. Tijd om te laten zien wie de enige echte champion is", klinkt het bij de heren.

Francesco kan alvast op de steun van zijn familie rekenen. "Allez team papa", schrijft Noa Planckaert op Instagram Stories."Go schoonbroere", klinkt het bij Christopher Timmerman. En Stephanie Planckaert spoort haar volgers alvast aan '@goteamfrancesco' te volgen.

https://www.instagram.com/p/CbKjYreMEzC/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.