Viktor Verhulst deelt mooie foto met vriendin: 'Sarah Puttemans moest er ook aan geloven'
COS
Viktor Verhulst deelt mooie foto met vriendin: 'Sarah Puttemans moest er ook aan geloven'
Foto: Instagram @sarahputtemans

Een deel van de Verhulstjes is momenteel in Saint-Tropez. Vorige maand ging de voltallige familie ook al eens naar de Franse havenstad.

Vorige maand werden Gert Verhulst en Ellen Callebaut in Saint-Tropez vergezeld door Viktor Verhulst en Marie Verhulst. Zij hadden ook hun partners Sarah Puttemans en Jef Oomen meegenomen. Samen genoten ze van het (niet altijd zo) mooie weer.

Viktor en zijn vriendin verkenden de omgeving. Dat deden ze op een opvallende manier: met de toeristenboot. Gert en Ellen hadden Viktor en Marie daar tijdens het tweede seizoen van 'De Verhulstjes' al eens me op pad gestuurd. Nu moest ook Sarah eraan geloven. 

En ze deden nog iets wat we ook al zagen in reeks: een fotoshoot in hun favoriete cafeetje door de plaatselijke fotograaf. Die nam in het tweede seizoen van de reeks al mooie gezinsfoto's van de Verhulstjes. 

Viktor vertelde destijds nog dat hij zo'n shoot wat ongemakkelijk vindt. Voor Sarah is op de foto gaan natuurlijk haar tweede natuur. Het resultaat mag er zeker zijn. Viktor deelde de foto met zijn vriendin op Instagram Stories. Sarah voegde er een hartje aan toe.

https://www.instagram.com/p/CU5bBhfogDJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.