Viktor en Gert Verhulst steken de draak met Marie Verhulst: "Vind dat het ergste wat er is"

door: COS
Marie Verhulst en Gert Verhulst in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: GoPlay

Het derde seizoen van 'De Verhulstjes' kwam maandag al tot een einde. We lieten de familie achter in Oostenrijk, waar ze de verjaardag van Gert Verhulst hadden gevierd.

Aan de ontbijttafel in hun chalet in Oostenrijk brengt een onschuldig kinderliedje nare herinneringen aan het oppervlak voor Marie Verhulst. "Marie, Mara, Maroesjkaka", begint Gert Verhulst plots te zingen in 'Wat je niet zag op TV' bij 'De Verhulstjes'.

"Ik weet nog als kind dan zong hij dat ook altijd en dan zong ik mee en Marie werd woest. Dat vond ik geweldig als kind. Dat was fantastisch", herinnert Viktor Verhulst zich. "Als jij dat vroeger deed, dat vond ik echt het allerergste. Zo erg", zegt een gegeneerde Marie. "Ik vind dat het ergste wat er is."

Marhopsasa

Met wat opzoekwerk vindt Marie echter dat er helemaal geen 'kaka' aan te pas komt. "Het is Marie, Mara, Marhopsasa", roept ze plots uit. Eigenlijk zingen ze in het kinderliedje 'Een pot met bonen' nóg iets anders: 'Marie Marra mijn troelala'.

"Da's het ergste van al, dat het eigenlijk niet 'kaka' is, maar 'hopsasa'. Jullie hebben dat gewoon verdraaid", merkt Ellen Callebout op. "Ik was zelf drie, ik heb niet mee aan die tekst geschreven", reageert Viktor. Hij beseft wel: "Het is een jeugdtrauma dat er eigenlijk nooit had moeten zijn."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!