Verschrikkelijk voor Evy Gruyaert: “Aan het wenen van de pijn”
PMN
Verschrikkelijk voor Evy Gruyaert: “Aan het wenen van de pijn”
Foto: Facebook Evy Gruyaert

Evy Gruyaert heeft opnieuw een vreselijk moment achter de rug. De presentatrice van ‘Stukken Van Mensen’ zegt dat ze zelfs aan het wenen was van de pijn.

Evy Gruyaert kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag weer last van hevige migraine. “Heel veel pijn, amper geslapen, opgestaan en aanvalsmedicatie genomen maar niks geholpen…”, legt Evy uit op haar Facebook.

“Tweede lading medicatie genomen en dan maar na vier uur hopeloos in bed liggen wachten op wat verlichting. Wenen van de pijn en toch zo snel mogelijk herpakken want ook wenen doet pijn.”

“Vriendin moeten teleurstellen die ik beloofd had om bij te staan en je daar ook weer extra schuldig over voelen. Verjaardagsetentje voor je schoonpa missen en je daar ook extra slecht over voelen.”

"Misselijk als een krab, pijn overal, even geen moed en vooruitzicht op beter. Migraine is een kwelling maar bon... even vallen en weer opstaan, toch?”

“Alles komt goed uiteindelijk. Gelukkig heb ik een lieve familie die begrip toont, de beste vriendin ter wereld , een man die me gelukkig begrijpt en helpt en de poezen die precies aanvoelen dat ik wat extra liefde kan gebruiken... thanks to all.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.