Verrassend! Deze bekende Vlaming woonde in 'Blind Gekocht'-huis Caroline en Filip
COS
Verrassend! Deze bekende Vlaming woonde in 'Blind Gekocht'-huis Caroline en Filip
Foto: Play4

Op sociale media verschenen de afgelopen weken veel reacties op 'Blind Gekocht'. Vooral één koppel kreeg het bijzonder zwaar te verduren.

Caroline en Filip hadden een budget van één miljoen euro voor hun droomwoning. Die 'droom' leek voor het koppel eerder een nachtmerrie te worden toen ze het huis voor de verbouwingen te zien kregen. Uiteindelijk sloten ze het 'Blind Gekocht'-avontuur wel enorm tevreden af.

Opvallend is dat een BV is opgegroeid in het huis van Caroline en Filip. Hanne Troonbeeckx woonde er met haar gezin als tiener. De negatieve uitspraken neemt ze het koppel niet kwalijk. "Wellicht lagen hun verwachtingen hoger omdat ze van een nieuwbouw kwamen", zegt Hanne in Dag Allemaal.

De opmerkingen over hinder van de buren - verwijzend naar de angst om in lintbebouwing terecht te komen - verbaasden Hanne wel. Zij had altijd een gevoel van ruimte in het huis en ook de buren zijn "superbrave" mensen. "Ik kan hen geruststellen: van mijn 12de tot m'n 21ste ben ik er heel gelukkig geweest."

Meer nieuws

Meer nieuws

.