Big Brother Vera uit haar twijfels over Dimi in 'Big Brother': "Zo werkt het niet"
COS
Vera uit haar twijfels over Dimi in 'Big Brother': "Zo werkt het niet"
Foto: GoPlay

In de tweede week van 'Big Brother' kwam er een kus tussen Vera en Dimi. Inmiddels slapen ze bijna elke avond samen.

Kijkers uitten op sociale media al verschillende keren hun twijfels over de oprechtheid van Dimitri tegenover Vera. Nu lijkt ook Vera haar twijfels te krijgen. Aan Grace vertelt Vera dat ze zich de afgelopen dagen vragen is beginnen stellen over haar relatie met Dimi.

"In het begin hadden we superleuke gesprekken, maar het is niet echt dat hij mij heel veel dingen vraagt", zegt ze aan Grace. "Als hij langs loopt, geeft hij mij een knuffel of een kusje, wat ik superlief vind. Maar daar blijft het een beetje bij."

"Zo werkt het niet"

Hij lijkt het gevoel te hebben dat hij geen moeite meer hoef te doen. "Dan kan ik echt wel een beetje geïrriteerd raken. Gisteren hadden we niet veel gekletst en dan liggen we in bed en zit hij van die hints te doen. Dan denk ik: zo werkt dat niet."

Ook aan zijn grapjes begint Vera zich te storen. "Omdat we een ding zijn, zijn de grapjes nu alleen maar over seks. Ik kan er best wel om lachen, maar als we niet heel veel praten en je maakt drie van die grapjes op een dag, dan denk ik: hallo?"

Vera vraagt zich af of Dimi nog wel oprecht geïnteresseerd is in haar. "Met Peter loopt hij wel dertig minuten buiten in de regen te kletsen. Als ik een gesprek probeer aan te knopen, lukt dat niet", besluit ze.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.