Big Brother Vera uit 'Big Brother' reageert op opvallende manier op relatienieuws Dimi
COS
Vera uit 'Big Brother' reageert op opvallende manier op relatienieuws Dimi
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' werden Vera Dijkstra en Dimitri Rodaro een koppel. Hun relatie duurde niet lang, want een maand geleden was het al voorbij.

Begin april kondigde Vera Dijkstra het nieuws van de breuk aan via Instagram Stories. "Het is inderdaad uit tussen mij en Dimi, helaas buiten mijn weten om is dit in de media gebracht. Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben", klonk het toen.

Dimitri Rodaro liet er geen gras over groeien en stortte zich intussen al in een nieuw liefdesavontuur. Dimi leerde in februari de 21-jarige Cleo kennen toen hij op bezoek was bij Peter in Hasselt. Al snel bleek er meer aan de hand. Deze week stelde Dimi ons officieel voor aan Cleo als zijn vriendin.

Reageren op Dimi's liefdesnieuws deed Vera niet. Al liet ze wel duidelijk blijken dat ze het niet aan haar hart laat komen. Op sociale media liet ze weten het op Koningsdag erg leuk te hebben gehad met Sercan Sevil, de eerste 'Big Brother'-afvaller. "Was een geslaagde Koningsdag", schreef de blondine op Twitter.

Ook via Instagram Stories wou ze dat nogmaals duidelijk maken. Na eerder al een TikTok-video samen denken veel fans dat er meer aan de hand is. "Geloof hen eens als ze samen zeggen dat het vriendschap is", klinkt het. "Wij zijn niet van gisteren", zegt een andere volger.

https://twitter.com/vera_dijkstra/status/1519624076008042497

Meer nieuws

Meer nieuws

.