Big Brother Vera uit 'Big Brother' doet opvallende uitspraak over toekomst met Dimi: "Denk ik wel als het bij ons wat wordt"
COS
Vera uit 'Big Brother' doet opvallende uitspraak over toekomst met Dimi: "Denk ik wel als het bij ons wat wordt"
Foto: GoPlay

Afgelopen zaterdag moesten de bewoners afscheid nemen van Dimitri in 'Big Brother'. Vooral voor Vera was dat best moeilijk.

Vera en Dimitri kregen een relatie in het 'Big Brother'-huis. Die relatie lijken ze allebei een kans te willen geven, wanneer ook Vera het huis in de komende weken zal verlaten.

Het zou dan weleens erg snel kunnen gaan voor Vera en Dimi. Met Nawel praatte Vera deze week over haar kinderwens. Die wil de Nederlandse blondine sowieso. Afhankelijk van de situatie wil Vera graag twee, misschien zelfs drie kindjes.

Nawel informeert vervolgens naar de kinderwens. Die is ook aanwezig. "Volgens mij heeft hij dat een paar keer gezegd dat als het aan hem ligt, dat hij nu al kindjes wil. Hij houdt ook echt van kindjes", zegt Vera. "Ik denk wel dat als het bij ons wat wordt...", begint ze.

"Dat het niet lang zal duren?", vult Nawel aan. "Ja, dat denk ik niet. En dat vind ik alleen maar leuk. Ik bedoel: ik vind hem leuk en hij vindt mij leuk. Wat wil je nog meer?"

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.