Big Brother Vera uit 'Big Brother' doet onthulling over medebewoner: "Toen alles kunnen uitkletsen"
COS
Vera uit 'Big Brother' doet onthulling over medebewoner: "Toen alles kunnen uitkletsen"
Foto: GoPlay

Vorige week moest naast Leroy ook Vera het 'Big Brother'-huis verlaten. Zij ging deze week bij Liese Luwel en Naomi Timmerman op de zetel zitten in 'No Biggie'.

Vera vertelt er hoe leuk haar laatste week in het huis was en hoe iedereen "heel fijn" met elkaar was. Zelfs naar Nawel, met wie het contact de eerste weken moeizaam verliep, groeide Vera steeds dichter toe. Het was tijdens de dansmarathon dat Nawel en Vera een erg fijn gesprek voerden. Dat werd niet getoond op tv.

"We stonden daar al een kwartier toen ze vroegen: 'Willen jullie al wisselen?' We hadden niet de beste band, dus hebben we gezegd: 'Nee, maak daar maar een halfuur van.' Toen hebben we echt alles een beetje uit kunnen kletsen en we lijken eigenlijk meer op elkaar dan we dachten. Dus dat was wel positief", zegt Vera.

Hoewel ze uiteindelijk met Nawel toch nog een fijne band kreeg, is er een andere dame die Vera de 'Big Brother'-overwinning gunt. "Wie ik hoop dat gaat winnen, is Grace. Lijkt me heel leuk en is haar ook zwaar gegund, maar we gaan het zien", aldus Vera tegen Liese Luwel en Naomi Timmerman in 'No Biggie'.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.