Vera en Dimi verstoord door Big Brother tijdens romantische nacht: "Ongemakkelijk"

door: COS
Vera en Dimitri
Afbeelding bron: GoPlay

Vera en Dimi verrasten vorige week door elkaar te zoenen in 'Big Brother'. We zien ze ook elke avond bij elkaar in bed kruipen.

In bed zagen we Vera en Dimitri elkaar vooral knuffelen en zoenen, maar ze zijn ook al een stapje verder gegaan. "Ik was naar de wc geweest en toen ik terugkwam, gingen we in bed liggen en wat aaien, maar zo gezellig aaien daar beneden", vertelt Vera aan Nouchine.

Het was Dimi die het bij Vera deed. "Ik probeerde niets te laten merken en opeens: 'Vera, gaat alles goed?'", vertelt Vera met het schaamrood op de wangen. Big Brother had opgemerkt dat er wat aan het gebeuren was, maar er was geen duimpje aan te pas gekomen.

Ongemakkelijk

Dat duimpje moeten de bewoners tonen als ze seksuele handelingen doen om aan te geven dat ze allebei instemmen. "Wij direct: 'Oh nee!'", vervolgt Dimi. Plots was heel de kamer wakker. "Awkward", klonk het bij Kristof. "Ik was mij echt kapot aan het lachen en zij (op zingende toon, red.): 'Ongemakkelijk'."

Dat is het verste dat Vera en Dimi al zijn gegaan. In de dagboekkamer uitte Vera daarover haar zorgen. Ze vreest ervoor over te komen als een 'slet' als ze seks zouden hebben. "Toen zeiden ze: 'Maak je geen zorgen, want we willen niet dat het hier 'Temptation Island' wordt.'", aldus Vera.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina