Tobias vertelt over cruciaal moment in 'Big Brother': "Toen was het echt even klaar"
LHX
Tobias vertelt over cruciaal moment in 'Big Brother': "Toen was het echt even klaar"
Foto: GoPlay

'Big Brother' was voor Tobias een ervaring met hoogtes en laagtes. Iets wat het voor hem best moeilijk maakte, was het probleem met zijn enkel.

De week na zijn ongeluk was ontzettend lastig voor Tobias. Hij moest zes dagen in quarantaine op een hotelkamer. Die mocht hij niet verlaten en ook mocht hij geen contact hebben met de buitenwereld. 

Toen hij vervolgens terugkwam in het huis, was er heel wat veranderd. "Mensen stonden anders in het spel, er waren ruzietjes... "Ik moest mezelf opnieuw uitvinden", zegt hij in 'No Biggie'.

Iets dat dat bemoeilijkte, was het feit dat hij niet kon sporten. Niet alleen zorgde dat ervoor dat hij een benadeeld was in de proeven, maar ook was zijn uitlaatklep opeens weggevallen.

"Die eerste week heb ik heel erg mijn best gedaan om gezellig te doen, en dat is volgens mij ook aardig gelukt", klinkt het. "Tot het moment van de sleutel. Toen was het echt even klaar."

Met "het moment van de sleutel" verwijst hij naar het moment waarop Kristof opeens, zonder al te veel moeite te hebben gedaan, een sleutel bemachtigde die hem een plaats in de finaleweek gaf. Het was voor alle bewoners erg schrikken, en ook bij Tobias hakte het er stevig in, zo blijkt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.