Big Brother Tobias uit na 'Big Brother' bezorgdheid over Grace: "Wat zou haar zoon ervan denken?"
COS
Tobias uit na 'Big Brother' bezorgdheid over Grace: "Wat zou haar zoon ervan denken?"
Foto: GoPlay

Grace en Tobias groeiden tijdens 'Big Brother' erg naar elkaar toe. Na Dimitri en Vera leek er een tweede romance te ontstaan in het huis.

Het geflirt tussen Grace en Tobias was onmiskenbaar. Fans van de 'Big Brother'-bewoners hoopten vurig dat het iets zou worden. Ze besloten echter vrij snel dat ze het in het huis bij vriendschap wilden houden.

"Het is nu gewoon een heel mooie goede vriendschap en we gaan mekaar sowieso nog zien en dan gaan we er rustig over praten, want ik weet het oprecht zelf niet", vertelt Tobias in 'No Biggie' over de toekomst tussen hem en Grace.

Zijn grootste bezorgdheid was dat hun vriendschap kapot zou kunnen gaan. "Dat wilde ik echt niet in het huis", legt hij uit aan Liese Luwel en Naomi Timmerman. Maar er was nog iets wat hem tegenhield: "Je wil sowieso niet met iemand gevoelens spelen, maar ze is ook nog moeder."

"Haar zoon kijkt ook gewoon mee op tv. Wat zou hij ervan denken als z'n ma zomaar met iemand op tv loopt te flirten, terwijl ze ook nog aan het daten is met iemand in de buitenwereld. Je wil ook niet iemand zo op de kaart zetten", aldus Tobias.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.