Big Brother Tobias uit 'Big Brother' over zijn band met Grace: "Alles wordt zo uitvergroot"
COS

Tobias moest net voor de finaleweek 'Big Brother' verlaten. Hij moest daardoor ook afscheid nemen van zijn beste maatje Grace.

In 'Big Brother' was er Vimi, Vera en Dimitri, maar ook Gracias, Grace en Tobias, leek in de maak. Tijdens de eerst weken van het programma werd er heel wat heen en weer geflirt. Grace en Tobias kwamen echter samen tot het besluit dat ze pas na het huis zouden onderzoeken of het iets kon worden.

In 'No Biggie' met Liese Luwel en Naomi Timmerman wordt er bij Tobias natuurlijk gepolst naar hoe het nu zit tussen hem en Grace. "We hebben zeker nog wel het een en ander te bespreken met elkaar, want er zijn wel gevoelens geweest en ik denk ook nog steeds", vertelt Tobias.

"Maar we hebben ook allebei gezegd: we willen zien hoe het is na het huis, dat je een frisse heldere blik hebt op alles. Want alles wordt zo uitvergroot, je weet niet of het gevoel echt is of dat het te maken heeft met dat je op elkaars lip zit", legt de Nederlander uit.

"Het is nu gewoon een heel mooie goede vriendschap en we gaan mekaar sowieso nog zien en dan gaan we er rustig over praten, want ik weet het oprecht zelf niet", laat Tobias na zijn 'Big Brother'-avontuur nog weten.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.